دسرهای خوشمزه که می توان بدون فر تهیه کرد
به گزارش وبلاگ توسعه زندگی، طعم لذیذ و ظاهر دلپسند انواع دسر، شیرینی، پای، بستنی و... هوش از سر علاقه مندان به این نوع خوراکی ها برده و به محض تماشا مغازه شیرینی فروشی، بدون هیچ تردیدی آن ها را وادار به خرید می نماید. قطعاً یکی از خاطره انگیزترین لذت های انسان، تهیه و طبخ شیرینی و دسر در منزل است. اما متأسفانه بسیاری از این خوردنی های دوست داشتنی نیازمند ابزاری است که شاید نتوان تمامی آن ها را در هر منزلی یافت. فِر یا آون، یکی از این وسایل است که وجود آن برای پخت انواع دسر، لازم و لازم است و نداشتن آن، انگیزه و شوق بانوان و علاقه مندان به آماده سازی دسر را از بین می برد اما خوشبختانه امروزه، دستورالعمل های بسیاری در خصوص تهیه و طبخ انواع دسرهای لذیذ وجود دارد که برای آماده سازی آن ها نیازی به فر نیست.
محبوب ترین دسرهای بدون احتیاج به فر
پای شکلاتی خامه ای (پای نوتلا Nutella)
از دیگر شیرینی هایی که می توان در منزل و بدون استفاده از فر تهیه کرد، پای شکلاتی خامه ای است که با شکلات نوتلا آماده می گردد. به گونه ای که لایه ای از ترکیب شکلات نوتلا و خامه را روی بیسکوییت های گندمی آغشته نموده و تنها در مدت زمان چند دقیقه، دسری حیرت آور و شگفت انگیز را می توانید تهیه کنید. این شیرینی یکی از برترین گزینه های پذیرایی در مهمانی های محبت آمیز و خانوادگی است.
پای شکلات و کره بادام زمینی (کیک چند طبقه)
شکلات و کره بادام زمینی، اصلی ترین ماده اولیه برای تهیه یک پای لذیذ و خوشمزه است، که برای درست کردن آن احتیاجی به فر و پختن مواد نیست. بنابراین فقط با کمی سلیقه و قراردادن صحیح برش هایی از کیک آماده، لابه لای آن ها را با شکلات و کره بادام زمینی پر نموده و دسری خوشمزه فوری را برای خود و اعضای خانواده فراهم کنید .
تارت میوه
تارت های میوه با خامه هایی لذیذ و اشتها آور که رنگ های مختلف روی آن ها را پوشانده است، نسبت به سایر دسرهای محبوب در دنیا، بسیار سبک و از ظاهری شکیل و زیباتر برخوردار است، همین امر از دلایل محبوبیت و معروفیت آن ها به شمار می رود. آنچه بسیار خوشایند است، تدارک این خوراکی های دوست داشتنی بدون احتیاج به فر است.
چیز کیک لقمه ای
به نظر می رسد چیزکیک های لقمه ای به علت طعم و ظاهر خود، پرطرفدار و محبوب هستند. جالب است بدانید که برای آماده سازی این دسر خوشمزه، احتیاجی به فر نیست. تنها کافی است که برای تدارک این شیرینی های کوچک و پرطرفدار، آن ها را مدتی در سرمای یخچال قرار دهید.
پودینگ فنجانی شکلاتی (کاپ پودینگ)
پودینگ های فنجانی شکلاتی، علاوه بر طعم و عطری مدهوش کننده، با طراحی بسیار عالی تزئین می شوند که می توان آن ها را دسرهایی باوقار و زیبا نامید. این مسئله زمانی بیشتر جلوه می نماید که، شما با مقدار کمی از میوه های تازه و خامه زده شده، پوششی خوشمزه و عالی را برای آن ها به ارمغان آورید. پودینگ های شکلاتی به آسانی تهیه و آماده می شوند و شما می توانید در مدت زمان 15 دقیقه دسری لذیذ و مطلوبی را تهیه کنید.
کلوچه و شیرینی
در دنیای شیرینی پزی تنوع بسیاری از انواع شیرینی وجود دارد که برای تهیه بسیاری از آن ها احتیاجی به استفاده از فر نیست. تنها کافی است با قراردادن آن ها در سرما (فریزر)، این دسرهای ناب و فوق العاده را آماده کنید. میل کردن آن ها همراه با فنجانی چای تازه دم یا قهوه ای که عطر بی نظیرش فضا را پرمی نماید، خالی از لطف نیست.
پای سیب کاراملی
پای سیب کاراملی، یکی از دسرهای کلاسیک امروزی است که بیشتر انسان های علاقه مند به شیرینی و خوراکی های اشتها آور، عاشق آن بوده و از میل کردن این خوردنی محبوب، لذت می برند. برای تهیه پای سیب نیز همچون بسیاری دیگر از شیرینی ها، احتیاجی به فر نیست و به آسانی می توان آن را تهیه کرد. می توانید یک پای سیب کاراملی را برای مهمانی های محبت آمیز خود تهیه نموده و از میل کردن آن، لذت ببرید.
کیک شکلاتی بدون فر
با رعایت صحیح و دقیق دستورالعمل کیک شکلاتی، می توانید بدون احتیاج به فر، این دسر خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید. این نوع شیرینی ها بدون استفاده از آرد تهیه شده و ارزش غذایی بالایی دارند. آنچه مهم است، شباهت آن ها به کیک های شکلاتی است که در فر و با یاری آرد تهیه می شوند.
طرز تهیه چند دسر لذیذ بدون احتیاج به فر
شکلات رول
مواد اولیه
- بیسکویت ساده پودر شده یک بسته (17 تا 18 عدد کوچک)
- مغز گردوی ریز خرد شده 100 گرم
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- گلاب نصف قاشق غذاخوری
- شیر ولرم 1/4 فنجان
- پودر نارگیل 100 گرم
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
- خامه زده شده به مقدار لازم
- کره آب شده یک قاشق غذاخوری
- پودر قند نصف پیمانه
- ورقه فویل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا درون ظرفی مناسب، بیسکوییت ها، پودر کاکائو، مغز گردو، پودر هل و پودر قند را ریخته و با همزن دستی یا برقی به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سپس کره آب شده، شیر و گلاب را نیز به مواد اضافه کنید و دوباره به هم زدن مشغول شوید تا خمیری یکدست به دست آید. در صورت خشک و شکننده بودن خمیر می توانید از مقدار بیشتری کره آب شده (در صورت تمایل می توان به جای کره از شکلات صبحانه نیز استفاده کرد در اینصورت مقدار پودر قند را به نصف کاهش دهید)، بهره ببرید. ورقه فویل را به شکل مستطیل 10*25 بریده و خمیر به دست آمده را در مرکز آن بریزید. سعی کنید با دست آن را به صورت لوله استوانه ای با ضخامت 3 سانتی متر فرم داده و فویل را به خوبی دورتادور خمیر بپیچید. سعی کنید هیچ منفذی برای ورود هوا به داخل خمیر وجود نداشته باشد. مواد را داخل فریزر به مدت زمان 45 تا 60 دقیقه قرار داده تا خود را به خوبی بگیرد. گاهی اوقات مدت زمان بیشتر یا کمتری برای آماده سازی شکلات رول احتیاج است. پس از آماده شدن شکلات، آن را به میزان های دلخواه برش داده و برای سرو درون ظرف مناسبی بچینید. روی تمامی شکلات ها را با مقداری از خامه زده شده تزئین کنید
چیز کیک فندقی
مواد لازم
- بیسکوییت سبوس دار پودر شده یک بسته
- فندق پودر شده نصف لیوان
- گردوی خرد شده 100 گرم
- پنیر صبحانه یک بسته
- پودر قند نصف فنجان
- کره بادام زمینی (در صورت تمایل می توان از شکلات آب شده نیز استفاده کرد )
- خامه زده شده به مقدار لازم
- مواد رنگی خوراکی به مقدار لازم
طرز تهیه
درون مخلوط کن یا غذاساز، بیسکویت ها، پنیر صبحانه، فندق، گردو و پودر قند را ریخته و تا زمانی که تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند، آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. قالبی مناسب را انتخاب نموده و مواد به دست آمده را درون آن بریزید. با کف دستان خود چندین مرتبه روی سطح مواد فشار وارد کنید تا به خوبی به یکدیگر چسبیده و بافتی منسجم و یکدست پیدا کند. سپس کره بادام زمینی یا شکلات آب شده را نیز به مواد اضافه نموده و با پشت کاردک آن را روی سطح مواد بمالید. حال قالب مورد نظر را درون یخچال به مدت زمان 2 ساعت قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از گذشت زمان ذکر شده، چیزکیک را از یخچال خارج نموده و به آرامی از قالب بیرون آورید. خامه صبحانه را که با مقداری رنگ خوراکی مخلوط نموده اید با سلیقه و طراحی دلخواه روی آن ریخته و درون ظرف مورد نظر، سرو کنید .
ژله قالبی میوه ای
مواد لازم
- پودر ژله در دو رنگ و طعم متفاوت از هرکدام دو بسته ( ترجیحاً پرتقالی و آلوئه ورا)
- آب سرد یک پیمانه
- آب جوش یک پیمانه
- موز خرد شده یک عدد میانه
- سیب حلقه شده یک عدد میانه
- ورقه ژلاتین سه تا چهار عدد
طرز تهیه
در ظرفی مناسب، یکی از پودر ژله ها و دو برگه ژلاتین را با یک پیمانه آب جوش به خوبی حل کنید. بلافاصله آب سرد را به آن اضافه نموده و دوباره به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. قالبی مربع شکل را انتخاب نموده و مایع به دست آمده را درون آن بریزید. بهتر است خاتمه و ابتدای قالب از سطح یکسانی برخوردار باشد تا شکل ژله قالبی شما شکیل تر گردد. موزهای برش خورده را به آرامی روی ژله ها ریخته و با سلفون روی قالب را به خوبی بپوشانید. سپس قالب را برعکس کنید و درون یخچال به مدت زمان نیم ساعت قرار دهید. سعی کنید از بسته بودن درب قالب به وسیله سلفون به خوبی اطمینان یابید تا هنگام برگرداندن آن (سرو ته کردن)، مایعی خارج نگردد. پس از بسته شدن ژله، آن را درون قالب دیگری با همان میزان قرار دهید. درون ظرف دیگری، پودر ژله به جای مانده و برگه های ژلاتین را نیز همچون ژله قبلی آماده کنید. سپس آن ها را روی ژله ای که از قبل آماده نموده اید بریزید و برش های سیب را نیز به آن اضافه کنید. به مدت 30 دقیقه دیگر اجازه دهید قالب در یخچال بماند تا بسته گردد. پس از این مدت زمان، ژله قالبی آماده سرو است .
مینی شکلات های فندقی
مواد لازم
- شکلات تخته ای 200 گرم (سفید یا قهوه ای)
- فندق به مقدار لازم
- پودر نارگیل به مقدار لازم
- پودر پسته جهت تزئین
طرز تهیه
شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته گردد .بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فرونموده و با وسیله مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید. فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج نموده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یادماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید .
کیک فنجانی (کاپ کیک)
مواد لازم
- تخم مرغ یک عدد
- شیر سه قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- وانیل 1/4قاشق چای خوری
- روغن چهار قاشق غذاخوری
- آرد چهار قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و وانیل را درون ظرفی مناسب ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید. سپس روغن را نیز اضافه نموده و آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را نیز کم کم با مواد ترکیب کنید. اکنون شیر را نیز با ترکیب قبلی مخلوط نموده و تا زمانی که خمیری نرم و یکدست به دست آید، به هم زدن ادامه دهید. فنجان هایی را برای قالب کاپ کیک های خود انتخاب نموده و به خوبی داخل آن ها را چرب کنید. سپس تا نصف حجم آن ها را از خمیری که تهیه نموده اید پر نموده و درون قابلمه ای که حاوی آب جوش است، قرار دهید. با گذاشتن فنجان ها داخل قابلمه، درب آن را بسته، حرارت شعله گاز را کم نموده و اجازه دهید به مدت زمان 15 دقیقه گرما ببینند. سپس شعله گاز را خاموش نموده و دمکنی را به مدت 10 دقیقه روی درب قابلمه قرار دهید تا کاپ کیک ها به خوبی مغز بخت شوند. فنجان ها را از قابلمه خارج نموده و صبرکنید تا به خوبی سرد شوند. سپس به آرامی آن ها را از فنجان خارج نموده و درون ظرف شیرینی سرو کنید. روی سطح کاپ کیک ها را با شکلات آب شده آغشته نموده و برش های کوچکی از میوه موردعلاقه خود به همراه کمی خامه زده شده را نیز به آن اضافه کنید. تا علاوه بر تزئین کردن کاپ کیک های خود، طعم و عطری دل چسب را به این شیرینی لذیذ و خوشمزه ببخشید.
در این مقاله سعی شد تا علاوه بر معرفی دسرهای لذیذ و دوست داشتنی، طرز تهیه خوشمزه ترین شیرینی های بدون فر نیز ارائه گردد. منتظر مقالات بعدی وبلاگ توسعه زندگی باشید.
منبع: کجارو / allday.com