غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی

به گزارش وبلاگ توسعه زندگی، غذاهای محلی لندن را بیشتر با چیپس و ماهی می شناسند. اما این شهر غذاهای خوشمزه دیگری نیز دارد که در این مقاله به معرفی آن ها می پردازیم. با خبرنگاران همراه باشید.

غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی

آشپزی انگلیسی نیز مانند هر آشپزی دیگری سبک و سیاق خاص خود را دارد. بعضی غذاها مانند نان و پنیر، گوشت ها به صورت بریان شده، خورشتی یا پای، سبزیجات آب پز یا خورشتی و ماهی های آب های شیرین و شور ریشه در تاریخ دارند. کتاب آشپزی Forme of Cury متعلق به قرن 14 طرز تهیه همه این غذاها را شرح داده است. آشپزی انگلیسی از قرون وسطی (قرن 5) تحت تاثیر مواد اولیه خارجی نهاده شد. به عنوان مثال ادویه کاری با دستور پخت مرغ کاری به وسیله هانا گلاس از هند وارد آشپزی انگلیس شد.در دوران ویکتوریا آشپزی فرانسوی، و بعد از جنگ جهانی دوم آشپزی ایتالیایی، چینی و تایلندی تاثیر فراوانی بر غذاهای این کشور نهادند.

ماهی و سیب زمینی سرخ نموده (چیپس)

ماهی و چیپس یکی از اصیل ترین غذاهای انگلیسی است و همان طور که از نامش پیدا است از ماهی و سیب زمینی تهیه می گردد. برای تهیه، فیله ماهی سنگسر یا هر ماهی دیگر را در خمیر نانوایی خوابانده سپس در روغن زیاد سرخ می نمایند. سیب زمینی ها را نیز به صورت خلالی درشت خرد و سرخ می نمایند. این غذا به علت روغن (چربی) فراوان به افراد بیمار توصیه نمی گردد.

این غذا به طور سنتی با نخودفرنگی، نمک و سرکه خورده می گردد.

  • رستوران پیشنهادی: رستوران های Poppys، Shoreditch و Camden.

کباب یکشنبه با پودینگ یورکشر (Sunday Roast with Yorkshire Pudding)

انگلیسی ها ساندی روست یا کباب یکشنبه را روزهای یکشنبه می خورند. این غذا از گوشت کبابی و سیب زمینی کبابی تهیه می گردد و آن را همراه با پودینگ یورکشر، سوسیس، سبزیجات (زردک، ذرت شیرین، کلم دکمه ای، لوبیا قرمز، نخودفرنگی، هویج و بروکلی) و سس گریوی سرو می نمایند. برای تهیه کباب از انواع گوشت بوقلمون، گوساله، مرغ و بره می توان استفاده کرد.

پودینگ یورکشر (پودینگی کاملا انگلیسی) از خمیرابه تخم مرغ، آرد، شیر یا آب تهیه می گردد. این پودینگ همراه همیشگی کباب یکشنبه است.

  • رستوران های پیشنهادی: The Three Stages، Kennington، The Windsor Castle، Notting Hill، Anchor & Hope و Waterloo.

اتون مس (Eton mess)

اتون مس دسری آسان و خوشمزه است که نام خود را از نام مدرسه پسرانه ای اتون گرفته است. این دسر اصالتا از ترکیب توت فرنگی، مرنگ (ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر) و خامه زده شده غلیظ تهیه می گردد. گاهی به جای توت فرنگی از میوه های دیگر و از بستنی به جای خامه استفاده می نمایند.

  • رستوران های پیشنهادی: The National Cafe و The National Gallery.

پای و پوره (Pie and mash)

پای و پوره اصالتا غذای قشر کارگر لندن است که تا به امروز راه طولانی را از یک استیک ساده با لوبیا تا طرز تهیه های مختلف امروزی آن پیموده است. همانطور که گفته شد این غذا طرز تهیه های فراوانی دارد اما معمولا گوشت ریزشده گاو را همراه با پوره سیب زمینی و سس سرو می نمایند.

  • رستوران پیشنهادی: Pleminister

بنگرز و پوره (Bangers and mash)

بنگرز و پوره که به سوسیس و پوره نیز معروف است (همانطور که پیدا است) از سوسیس و پوره سیب زمینی تهیه می گردد. این سوسیس یک سوسیس مخصوص تهیه شده از گوشت بره یا گوساله یا سوسیس کامبرلند است. این غذا را معمولا با سس، پیاز سرخ شده و نخودفرنگی سرو می نمایند.

  • رستوران های پیشنهادی: Mother Mash، Leadenhall و Soho.

صدف راه راه (Cockles)

صدف راه راه معمولا در شهرهای ساحلی به وفور یافت می گردد. صدف ها را (که بیشتر به عنوان میان وعده یا غذای خیابانی به شمار می فرایند) می جوشانند سپس با سرکه و فلفل سفید طعم دار می نمایند. امروزه صدف ها را به صورت شور (یا ترشی) در شیشه یا در پاکت با دو چنگال به صورت آماده می فروشند.

  • رستوران پیشنهادی: بازار بورو (Borough market)

صبحانه کامل انگلیسی (Full English Breakfast)

این صبحانه کامل معمولا شامل بیکن، تخم مرغ سرخ شده، تنگاب پز (تخم مرغ را با آب و سرکه سفید می جوشانند) یا هم زده، گوجه سرخ شده یا کبابی، قارچ سرخ شده، نان تست با کره و سوسیس است. علاوه بر این موارد گاهی پودینگ سیاه (بیشتر در اسکاتلند)، لوبیای پخته شده، سبزیجات و سیب زمینی نیز به صبحانه اضافه می گردد. این میز صبحانه با یک فنجان چای یا قهوه تکمیل می گردد.

  • رستوران پیشنهادی: Breakfast Club

پودینگ استیکی تافی (Sticky toffee pudding)

پودینگ استیکی تافی دسری خوشمزه و اصالتا اسکاتلندی است. این دسر از کیک اسفنجی خیس با خرمای ریزشده تهیه می گردد که در آخر روی آن را با سس تافی می پوشانند و با کاستارد یا بستنی وانیلی سرو می نمایند.

  • رستوران های پیشنهادی: The Queens Arms، Kensington، The Holly Bush و Hampstead.

چای عصرگاهی (Afternoon Tea)

یکی از رسوم اصیل انگلیسی نوشیدن چای عصرگاهی است. این چای با ساندویچ های کوچک (انگشتی)، کلوچه های مربا یا خامه ای، بعلاوه شیرینی همراه است. بنابراین تجربه این سنت و نوشیدن این چای عصرگاهی حدود دو ساعت شما را مشغول نگه می دارد.

  • رستوران های پیشنهادی: Fortnum & Masons Dlamond Jublee Tea Salon و Plccadilly.

بیف ویلینگتن (Beef Wellington)

بیف ویلینگتون نوعی غذای آماده است که از قرار دادن گوشت گاو درون خمیر پاته، (سپس درون) موادی متشکل از قارچ، پیاز، موسیر، سبزیجاتی چون زعتر و جعفری تازه و نهایتا درون خمیر هزارلا تهیه می گردد. برای عطر و طعم بهتر به آن فلفل فرنگی و زنجبیل اضافه می نمایند. برای تازه و مرطوب ماندن این غذا را در کرپ (پنکیک های بسیار نازک) نگهداری می نمایند.

  • رستوران پیشنهادی: Simpsons on the Strand

سیب زمینی کبابی (Baked or Jacket Potato)

این سیب زمینی یکی از غذاهای مورد علاقه انگلیسی ها است. برای تهیه سیب مینی را روی شعله گاز می پزند تا پوست آن ترد و شنماینده گردد. سپس آن را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و بین آن کره یا هر مواد دیگری (چون تن ماهی، پنیر و لوبیا، پنیر و سالاد کلم یا سس مایونز) می ریزند. بسیاری از ون ها در خیابان ها این غذا را به صورت داغ می فروشند.

پلامنز لانچ (Ploughmans Lunch)

پلامنز نوعی غذای گوشتی سرد، تهیه شده از پنیر چدار، خیارشور و همبرگر است که گاهی با سیب، پیاز، تخم مرغ، سالاد و نان تست همراه است.

پنیرهای محلی

انگلیس تاریخ دور و درازی در تهیه پنیر داشته است و امروزه دارای بیش از 700 نوع پنیر است. با اینکه لندن منبع اصلی تهیه این پنیرها نیست اما تمام پنیرها در این شهر به فروش می رسند.

  • مغازه پیشنهادی: Neals Yard Dairy دارای چندین شعبه است که یکی از آن ها در نزدیکی بازار بورو است.
منبع: کجارو / blog.friendlyrentals.com / freetoursbyfoot.com

به "غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید